Sirupi

sirup-malinovc.jpg

Malinovc

Ob 40. obletnici blagovne znamke Frupi smo pripravili legendarni sirup Malinovc, ki je bil pred leti poleg jabolčnega nektarja zaščitni znak blagovne znamke Frupi. Potrudili smo se, da smo obdržali enak okus in aromo, s katero smo nekoč osvajali potrošnike, le ena stvar se je spremenila – ob vsakem popitem kozarcu se ponovno sprosti nostalgija po dobrih starih časih.

Sestavine
Priprava

sirup-bezeg.jpg

Bezeg

A veš, da so bezeg naši stari starši zaradi razstrupljevalnega učinka imeli za zdravilno skrinjico za kmečke ljudi? Nekoč so namreč verjeli, da v bezgu živijo duhovi, ki skrbijo za dobro počutje in varnost ljudi. Bezeg naj bi pomagal odganjati vse škodljivce – ne le tatove, pač pa tudi čarovnice in slabe energije. Še danes pa je bezeg obvezni spremljevalec porok, saj naj bi deloval kot amulet sreče za mladoporočenca. Zmešaj ga in preizkusi;) Ne zaustavi se le pri osvežitvi, sirup si privošči tudi kot preliv na sladicah, sladoledu in sadnih kupah ali pa z njim začini svoj najljubši koktejl.

Sestavine
Priprava

sirup-malina-ribez.jpg

Malina & ribez

V tem hitrem utripu življenja se za trenutek zaustavi – zmešaj Frupi sirup in občuti pomirjevalno moč malin in ribeza, ki te napolni z dobro voljo. Ne zaustavi se le pri osvežitvi, sirup si privošči tudi kot preliv na sladicah, sladoledu in sadnih kupah ali pa z njim začini svoj najljubši koktejl.

Sestavine
Priprava

sirup-kivi-banana.jpg

Kivi & banana

Član družine Frupi sadnih sirupov je tudi izjemni tropski dvojec kivi–banana. Ta tropska bomba C vitamina, antioksidantov in kalija je učinkovita sadna terapija, ki pogasi žejo in uspešno varuje telo pred vsakodnevnimi učinki stresa. Zmešaj ga za dobro voljo in z njim preženi stres.

Sestavine
Priprava

sirup-gozdni-sadezi.jpg

Gozdni sadeži

V gozdu rastejo številni sadeži, ki jih nabiramo za prehrano in druge namene. Rdeče gozdno zlato - brusnice, božanske maline, dišeči bezeg in slastne borovnice – popolna kombinacija okusov, ki te odpeljejo.

Sestavine
Priprava

sirup-pomaranca-1.jpg

Pomaranča

Nepremagljivi okus pomaranče, bogate z dragocenimi antioksidanti in vitaminom C. To je lahko samo Frupi pomaranča. Zmešaj ga še preden on čisto zmeša tebe! Ne zaustavi se le pri osvežitvi, sirup si privošči tudi kot preliv na sladicah, sladoledu in sadnih kupah ali pa z njim začini svoj najljubši koktejl.

Sestavine
Priprava

sirup-borovnica-1.jpg

Borovnica

Pravimo jim tudi `jagode za zdravje in možgane`, saj se v teh majcenih sadežih skriva velikanska moč antioksidantov in hranil, ki pomlajujejo telo in duha. Privošči si jih čim večkrat. Če ne sveže, pa kadar koli v slastnem Frupi sirupu. Ne zaustavi se le pri osvežitvi, sirup si privošči tudi kot preliv na sladicah, sladoledu in sadnih kupah ali pa z njim začini svoj najljubši koktejl.

Sestavine
Priprava

brusnica-2.png

Brusnica

Zdravilno moč teh drobcenih rdečih jagod so poznali že Indijanci, ki so z njimi zdravili številne bolezni, saj so izredno bogate z vitamini, minerali in zaščitnimi snovmi, ki med drugim zavirajo vnetje mehurja in sečil ter poskrbijo za večjo vitalnost. V Frupi sirupu si jih lahko privoščiš skozi vse leto – z njimi pogasiš žejo in poskrbiš za svoje zdravje. Zmešaj jih in uživaj. Ne zaustavi se le pri osvežitvi, sirup si privošči tudi kot preliv na sladicah, sladoledu in sadnih kupah ali pa z njim začini svoj najljubši koktejl.

Sestavine
Priprava

sirup-malina-1.jpg

Malina brez dodanega sladkorja

Sestavine
Priprava

sirup-pomaranca2.jpg

Pomaranča brez dodanega sladkorja

Sestavine
Priprava

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".