KUPI 3 IN FRUPI TE OBDARI

24.09.2018
Obdarujemo nakup! Kupi 3 BIO sirupe sivko ali žajbelj in prejmi darilo!

Obdarujemo nakup! Kupi 3 BIO sirupe sivko ali žajbelj in prejmi darilo - zelo praktičen dozirnik za priročno nalivanje. Zraven prejmete še recept, da boste lahko s sirupom preizkusili vašo kreativnost in se posladkali. Sirupa sta odličen nadomestek sladkorja v sladicah, hkrati pa pričarata popoln okus.

Pošljite nam račun kot dokaz nakupa (po pošti, preko FB sporočila ali pa na mail frupi@vital.si) s pripisom KUPI 3 IN FRUPI TE OBDARI, mi pa vam pošljemo darilo, ki je za vas popolnoma brezplačno.

BIO sirupe lahko kupite v vseh bolje založenih trgovinah (v kolikor ga imate težavo najdi, se obrnite na nas in vam bomo z veseljem pomagali najti najbližjo trgovino).

Ali je lahko še kaj boljšega? cool

Pozdravlja vas vaš FRUPI

 

Splošne pogoje in pravila si preberi tukaj ali pa na naši facebook strani.

Promocijska akcija

»FRUPI TE OBDARI«

Pri sočasnem nakupu treh BIO sirupov sivka ali žajbelj  kupec prejme darilo – dozirnik za priročno nalivanje.

Pravila in pogoji sodelovanja v promocijski akciji »Frupi te obdari.

  1. Organizator promocijske akcije

Organizator promocijske akcije je Vital Mestinje d. o. o, Stranje 7A, 3241 Podplat. Namen akcije je promocija BIO sirupov sivka in žajbelj.

  1. Trajanje promocijske akcije

Promocijska akcija poteka od 24. septembra 2018 do vključno 24. oktobra 2018 (oziroma do izteka zalog) na način pošiljanja dozirnikom kupcem na posredovani naslov na podlagi računa iz kateregakoli prodajnega mesta. Trajanje promocijske akcije je objavljeno na Facebook profilu Frupi (https://www.facebook.com/Frupi- 179540848759689/?fref=ts), spletnem mestu (www.frupi.si) in v oglasih v sredstvih javnega obveščanja.

  1. Pravila promocijske akcije

Ta pravila promocijske akcije (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v akciji »Frupi te obdari«. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.frupi.si in so dostopna na sedežu organizatorja promocijske akcije v oddelku Marketing.

  1. Pravila udeležbe v promocijski akciji

Promocijska akcija velja za sočasni nakup treh bio sirupov sivka ali žajbelj, nakup pa je opravljen na območju Republike Slovenije. Ob nakupu manj kot treh bio sirupov promocijskega darila ne prejmete.

Promocijska akcija velja za vse udeležence – fizične osebe, ki soglašajo s pravili promocijske akcije, ki v času promocijske akcije opravijo sočasen nakup treh zimskih bio sirupov sivka ali žajbelj in z računom dokažejo nakup ter naročijo promocijsko darilo preko elektronskega naslova frupi@vital.si, po pošti na naslov Vital Mestinje d. o. o, Stranje 7A, 3241 Podplat ali na način, da pošljejo dokazilo o nakupu (račun) kot zasebno sporočilo na Facebook profil Frupi

(https://www.facebook.com/Frupi- 179540848759689/?fref=ts) najkasneje do 24.

oktobra 2018. Šteje se, da udeleženec z odločitvijo za sodelovanje v promocijski akciji sprejme vse pogoje v zvezi s promocijsko akcijo.

  1. Promocijsko darilo in njegov prevzem

Promocijsko darilo je dozirnik za priročno nalivanje.

Promocijskega darila udeleženec ne more zamenjati za gotovino ali drug izdelek. Kupec se lahko odpove pravici do promocijskega darila. Če kupec v času trajanja promocijske akcije ne zahteva oz. uveljavlja koriščenja promocijskega darila, se šteje, da se je pravici do darila odpovedal.

Za uporabo darila je odgovoren izključno udeleženec.

  1. Podatki o prodajalcih, ki so udeleženi v tej promociji, in prevzem daril

Za sodelovanje v promocijski akciji in koriščenje promocijskega darila velja na sporočene naslove poslano dokazilo o nakupu (račun) treh bio sirupov sivka ali žajbelj iz katerekoli prodajalne.

Kupec promocijskega darila ne bo dobil na prodajnem mestu nakupa bio sirupov, temveč mora za prevzem promocijskega darila poslati dokazilo o sočasnem nakupu (kopijo original računa) treh bio sirupov sivka ali žajbelj preko elektronskega naslova frupi@vital.si, po pošti na naslov Vital Mestinje d. o. o, Stranje 7A, 3241 Podplat ali na način, da pošlje dokazilo o nakupu (račun) kot zasebno sporočilo na Facebook profil Frupi (https://www.facebook.com/Frupi- 179540848759689/?fref=ts).

Upoštevajo se samo računi za fizične osebe. Prav tako mora kupec poleg kopije originala računa oddati podatke kot so: ime, priimek in naslov za pošiljanje promocijskega darila. Organizator bo pregledal vse račune in do darila bodo opravičeni samo tisti, ki bodo opravili sočasen nakup najmanj 3 bio sirupov sivka ali žajbelj. Zadnji datum za oddajo naročila je 24. oktober 2018.

Organizator promocijske akcije se zavezuje, da bo promocijsko darilo odposlal najkasneje v roku 10 delovnih dni od oddaje naročila. Organizator promocijske akcije se obvezuje plačati stroške pošljanja promocijskega darila.

Kasnejša menjava promocijskega darila in tudi reklamacija le-tega ni možna.

  1. Varstvo osebnih podatkov

Udeleženec v promocijski akciji organizatorju dovoljuje uporabo osebnih podatkov (ime, priimek in naslov) za namene pošiljanja darila. Podatki bodo hranjeni, vzdrževani in obdelovani skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št. 94/2007-UPB1) in GDPR uredbo zgolj do konca trajanja promocijske akcije in za namene pošiljanja darila, nato bodo podatki trajno zbrisani.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ter bo podatke obdeloval in varoval v skladu z veljavno evropsko zakonodajo ter skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št. 94/2007-UPB1), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur. l. RS, št. 98/2004-UPB 2 s spremembami) in GDPR uredbo.

  1. Davčna obveznost

Udeleženci nimajo nikakršnih davčnih obveznosti.

  1. Spremembe pravil in pogojev

Organizator ima pravico kadarkoli spremeniti trajanje promocijske akcije, umakiti ali spremeniti promocijska darila ali spremeniti uradna pravila. Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani www.frupi.si

  1. Zakonodaja in pritožbe

Vse pritožbe udeležencev glede organizacije promocijske akcije rešuje organizator.

Vsi morebitni spori v zvezi s promocijsko akcijo se bodo reševali sporazumno in skladno z zakonodajo Republike Slovenije na pristojnem sodišču v Celju.

Vital Mestinje d. o. o.

w-video

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".