NOVO Bio sirup sivka in žajbelj

19. 12. 2017
Vital Mestinje je podjetje s tradicijo, ki dosledno sledi svojemu poslanstvu. Zato se vedno trudimo, da za svoje proizvode skrbno izbiramo le najboljše surovine.

Vital Mestinje je podjetje s tradicijo, ki dosledno sledi svojemu poslanstvu. Zato se vedno trudimo, da za svoje proizvode skrbno izbiramo le najboljše surovine. Ker pa smo želeli svojo zgodbo še nadgraditi in se še bolj vrniti k naravi, svojim potrošnikom sedaj ponujamo tudi BIO linijo zeliščnih sirupov, ki je narejena iz popolnoma ekološko pridelanih slovenskih surovin.
BIO zeliščni sirup sivka in BIO zeliščni sirup žajbelj sta 100 % naravna sirupa z ekološkim certifikatom. Izdelava sirupa poteka na zelo tradicionalen način s pripravljenim poparkom iz zelišč.
Sivka in žajbelj dajeta izdelku domačnost, potrošniku pa popolnoma novo in drugačno izkušnjo v kulinariki.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".