Sirupov preliv

16.03.2016

Poznaš priljubljeno italijansko sladico iz kuhane smetane, ki ji pravimo panakota? Slasten sadni preliv zanjo lahko pripraviš s pomočjo svojega najljubšega Frupi sirupa! Če so ti bolj všeč klasični okusi, za preliv uporabi malinov Frupi sirup, če pa si ljubitelj/-ica agrumov, izberi Frupi pomarančo ali limonco. Malinovemu sirupu dodaj nekaj koščkov svežih ali zamrznjenih malin, pomarančnemu pa olupljene pomarančne krhlje. V obeh primerih preliv na hitro pokuhaj (2 do 3 minute) in pri tem pazi, da sadje ne razpade. Isti recept lahko uporabiš tudi za pudinge ali kot vroči sadni preliv na sladoledu. Prepusti se domišljiji in ustvari tudi ti svoje sladke Frupi umetnine;) Pa ne pozabi slikce deliti z nami;)

w-video

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".