Velika zlata medalja za kakovost

11. 07. 2017
Široko razprite dlani in jih ogrejte za častni aplavz našemu 100% soku Frupi pomaranča, ki si je na 55. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA izmed 97 na ocenjevanje prijavljenih izdelkov z oceno 19,5 (od 20) prislužil Veliko zlato medaljo za kakovost!

Ponosni smo, da si je Veliko zlato medaljo prislužil prav 100% sok iz naše nove linije 100 % naravnih sadnih sokov, saj je primerna za vse, ki spoštujete pristne okuse narave, pazite na prehrano in redno skrbite za vnos dnevne doze vitaminov.
Če tudi vi pazite, da si vsak dan privoščite dovolj sadne osvežitve, svojemu imunskemu sistemu pa zvrhano dozo krepčilnega C-vitamina ter prisegate na pristne okuse narave, potem je z zlatom nagrajena Frupi pomaranča 100% vaš sok – privoščite si nagrajeno kakovost in osvežite poletje s kozjansko šampionko.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".